Accesați informațiile despre produs
1 din 4
Nutrend

Carbonex

Carbonex

Cod furnizor: Cod:14482

Pret comun 14 L
Suma impozitului inclus.

Tablete energetice oferă o sursă rapidă de energie. Produsul CARBONEX reprezintă o soluție atunci cînd este criza energetică în timpul efortului fizic. Printre ingredientele active sunt; aminoacizi esențiali BCAA, creatina monohidrat, vitamina C, L-tirozina, taurina, l-Carnozina, L-histidina și cofeina.

Formula special dezvoltată vă permite să depășiți crizele energetice care apar în timpul efortului fizic. Marele avantaj este forma sa inovatoare sub forma de tablete care se dizolva în gura. Astfel, administrarea medicamentului oferă un efect imediat, chiar și fără a fi nevoie de a bea în condiții dificile și nefavorabile.
Se recomandă Carbonex
Produsul este destinat utilizării în timpul activității fizice intense, în special în timpul competițiilor sportive sau antrenamentelor. Va funcționa cel mai bine în disciplinele care necesită efort fizic prelungit, cum ar fi ciclismul montan sau alergarea pe distanțe lungi.
Avantajele și compoziția Carbonex
Carbonex este o sursă bogată și foarte concentrată de carbohidrați ușor digerabili - glucoză și maltodextrină, care sunt principalul combustibil energetic pentru organism. Produsul este îmbogățit suplimentar cu taurină și cofeină, ingrediente care îmbunătățesc funcționarea sistemului nervos și au un efect pozitiv asupra metabolismului energetic al organismului. De asemenea, conține L-alanină și carnozină, care restabilesc performanța musculară corespunzătoare prin reducerea acidificării musculare. BCAA în raportul optim de 2:1:1, împiedică distrugerea țesutului muscular care are loc, inclusiv în mușchi sub influența exercițiilor fizice intense.
La rândul său, creatina prezentă în preparat favorizează în plus dezvoltarea țesutului muscular, îmbunătățește concentrarea și poate crește rezistența organismului în timpul exercițiilor de antrenament pe termen scurt, intense și repetitive.

Destinat pentru:

- furnizarea imediată cu energie rapidă

- creșterea rezistenței

- creșterea forței

Doza recomandată: porție  2 comprimate se rugumă, se recomandă în timpul antrenamentului, nu mai mult de 2 comprimate în decurs de o oră.


Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate