Accesați informațiile despre produs
1 din 1
USN

Usn ashwagandha 30 caps.

Usn ashwagandha 30 caps.

Cod furnizor: Cod:24654

Pret comun 389 L
Suma impozitului inclus.

Ashwagandha (Withania somnifera) - plantă cu efect adaptogen, se folosește în Ayurveda, ajută organismul să se adapteze la stresuri zilnice, îmbunătățește imunitatea și producția de energie. Ashwagandha conține un extract brevetat KSM-66 Ashwagandha ® de înaltă calitate și este produs prin tehnologiea "chimiei verzi" se folosește proces unic patentat de extracție, fără utilizarea alcoolului sau a altor solvenți chimici.
Efectele KSM-66 Ashwagandha sunt dovedite prin multe studii:
- Crește performanța sportivă, îmbunătățește recuperarea musculară - este recomandat în perioadele de activitate fizică crescută.
- Îmbunătățește rezistența cardiorespiratorie, are un efect pozitiv asupra îmbunătățirii performanțelor atletice.
- Stimulează creșterea nivelului de testosteron (hormon masculin), susține sănătatea hormonilor feminini, ceea ce are un efect pozitiv asupra stărilor de spirit.
- Reduce sentimentul de anxietate un sentiment general de neliniște.
- Optimizează răspunsul organismului la stres, reducând nivelul cortizolului și promovând o stare de spirit mai calmă.
- Îmbunătățește calitatea somnului și ajută la lupta împotriva insomniei.

Recomandări de administrare; porției - 1 capsulă. Luați o porție zilnică după mic dejun.



Valoarea nutritivă și compoziția

Informații nutriționale una capsulă (porție)

KSM-66 Ashwagandha® 500 mg

BioPerine® (Extract de piper negru 50: 1) 5 mg

Ingrediente: KSM-66 Ashwagandha® (Withania somnifera), capsulă [hidroxipropil metilceluloză, colorant (dioxid de titan)], BioPerine® (extract de piper negru Piper nigrum L. 50: 1), agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, stearat de magneziu)

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate