Accesați informațiile despre produs
1 din 11
USN

Usn muscle fuel anabolic 2 kg

Usn muscle fuel anabolic 2 kg

Cod furnizor: Cod:11641

Livrare gratuită!
Pret comun 1,399 L
Suma impozitului inclus.

USN oferă un cocktail bogat în proteine și carbohidrați, asigură organismul sportivului cu nutrienții necesari și un gust fantastic. În porție, pentru alimentația sistemului muscular 55g de proteine de cea mai înaltă calitate,pentru energie combinație din carbohidrați  77 g. Combinația gust și componență este excelentă de la producătorul de alimentație sportivă USN.

PRODUSUL ESTE DESTINAT:

- creșterea rapidă în greutatea corporală

- recuperare după antrenament

- reduce oboseala

DOZĂ RECOMANDATĂ: Se amestecă 3 măsuri (150 g) în 500-600 ml apă . Serviți1-2 porții pe zi.

AMBALARE: 2000

AROME: Căpșuni, Ciocolată, Vanilie, Banană

PRODUCĂTOR: USN, Anglia

Valoarea nutritivă și compoziția

Valoare nutrițională 150 g

Energie 2390 kJ

Valoare energetică 564 kcal

Grăsime  3,2 g

- din care saturate  2,1 g

Carbohidrați  77 g

- din care zaharuri  26 g

Fibre  3,6 g

Proteine  55 g

Sare  1 g

Creatină monohidrat  5,0 g

VITAMINE ȘI MINERALE

Vitamina A   224 μg

Vitamina D   1,2 μg

Vitamina E   4,8 mg

Vitamina C   47 mg

Tiamina   1,3 mg

Riboflavină   1,5 mg

Niacină   14 mg

Vitamina B6   1,2 mg

Acid folic   150 mcg

Vitamina B12   0,6 μg

Biotină   11μg

Acid pantotenic   2,8 mg

Potasiu   427 mg

Calciu   717mg

Fosfor   379 mg

Magneziu   119 mg

Fier   5,1 mg

Zinc   2,5 mg

Cupru   0,2 mg

AMINOACIZI

Glicină  1,1 g

Beta-alanină  1,0 g

HMB  1,0 g

Taurină   0,4 g

Glutamina   0,3 g

Peptide glutaminice  50 mg

Ovăz verde  100 mg

Toleras (LACTASE) 1500 mcg


INGREDIENTE;

Carb Matrix (maltodextrină, dextroză monohidrat, fructoză), Protein Matrix [concentrat de proteine din zer (lapte), izolat proteic din soia, izolat proteic din lapte, albuș de ou, cazeinat de calciu (lapte)], pudră de cacao, creatină monohidrat, arome, agenți de îngroșare ) gumă, gumă xantan), amidon, L-glicină, [ulei de palmier, zer (lapte), proteine din lapte, stabilizant (tripolifosfat de sodiu), agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), antioxidant (tocoferol)], beta-calciu. .. hidroxi beta metil butirat, beta alanină, aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) pulbere 2: 1: 1, fosfat tricalcic, lactat de magneziu, citrat tripotasic, stabilizator (gumă de celuloză), clorură de sodiu, taurină, îndulcitori (Sucraloză, acesulfam-K) ; , colecalciferol), glutamină Peptidă [grâu (gluten)], agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), bisglicinat de zinc, Tolerase ™ L (lactază stabilă la pH).

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger

Descrierea mărcii

Ultimate Sports Nutrition (USN) producător de suplimente spotive cu un nume mondial, unul dintre liderii de nutriție sportivă de pe piața britanică. Experții companiei USN au dezvoltat o serie de suplimente nutritive care va vor ajuta să vă atingeți obiectivele, atât în creșterea masei musculare,  cît și în pierderea excesului de greutate sau pentru susținerea unui stil de viață sănătos. 

Suplimentele sportive USN sunt specializate asupra realizării reale a rezultatelor sportive fără afectarea sănătății. Îmbunătățirea compoziției alimentației sportive se conduce în mod constant. Întreaga linie de produse USN este dezvoltată pe baza datelor științifice avansate, sub supravegherea specialiștilor  nutriționiști din Marea Britanie.

Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate