Accesați informațiile despre produs
1 din 1
QNT

Men's multivitamins 60 capsule

Men's multivitamins 60 capsule

Cod furnizor: Cod:31582

Pret comun 349 L
Suma impozitului inclus.

Men's este un complex de multivitamine și multiminerale pentru barbati. Conține 12 vitamine și 7 minerale care vă vor ridica vitalitate și performanța sportivă. Vitamine și minerale sunt nutrienți esențiali de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect. În ciuda unei diete sănătoase și echilibrate, uneori este necesar să consumați cantități astronomice de alimente pentru a obține toate valorile nutriționale recomandate de vitamine și minerale. Formula de vitamine pentru bărbați a fost formulată pentru a oferi cantitatea potrivită de micronutrienți pentru a fi mai energizanți, pentru a ridica performanța sportivă și a întări sistemul imunitar.
Multivitamine pentru bărbați
Acest complex este versatil, permițându-vă să înlăturați dificita de vitamine și minerale din dieta zilnică. Men's oferă o cantitate zilnică de minerale și vitamine, ideale pentru rezultate sportive și pentru a face față stresului fizic, cât și mental. În plus, produsul conține ginseng, plantă care, pe lângă creșterea rezistenței fizice, este implicată în adaptarea organismului la stres crescut.
CARE SUNT BENEFICII PENTRU BĂRBAȚI
Compoziția optimă de vitamine și minerale ce se conțin în acest complex Men's va avea câteva efecte majore asupra organismului. Va înlătura dificita de vitamine și minerale din dieta zilnică și va ajută la întărirea sistemului imunitar. Acest complex conține o cantitate suficientă de antioxidanți care vor proteja celulele organismului de stresul oxidativ și vor limita efectele nocive ale radicalilor liberi. În compoziție este adăugat ginseng, ale cărui proprietăți pot ajuta bărbații să-și restabilească și să îmbunătățească performanța fizică. Ginsengul ajută la creșterea rezistenței organismului și are efecte pozitive la combaterea oboselii.
CE VITAMINE SUNT ÎN MEN'S MULTIVITAMINS

Formula complexului pentru bărbați constă din mai multe vitamine;
- vitamina A, contribuie la înbunătățirea vederii, este implicata în stimularea sistemului imunitar și este antioxidant;
- vitamina D3, considerată vitamina solară, stimuleaza producția de anticorpi și prin aceasta întărește sistemul imunitar, ajuta totodata la întarirea țăsutului osos și îmbunătățește funcția musculară;
- vitamina C, are proprietăți antioxidante, în special, favorizează producerea de globule albe, ajută la reducerea oboselii. Aceasta vitamină este un protector ideal al celulelor impotriva oxidării;
- vitamina E, are excelente proprietati antioxidante care vor proteja organismul de diverse influențe externe;
Acest complex conține un întreg set de vitamine grupa B care contribuie la metabolismul energetic și ajută la combaterea oboselii. Aceste vitamine contribuie și la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

MINERALE ȘI MICROELEMENTE ÎNMEN'S MULTIVITAMINS
Pe lângă vitamine compoziția Men's este bogată în minerale și oligoelemente, care sunt la fel de importante pentru buna funcționare a organismului. Acest complex conține; zinc, fier, cupru, mangan, seleniu, crom și iod pentru a asigura un echilibru ideal de mineralelor. Acești minerali joacă un rol important în furnizarea organismului cu energie și, de asemenea, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar. MEN'S MULTIVITAMINS conține o concentrație înaltă de zinc. Zincul este un mineral important care este benefic pentru sistemul imunitar și este, de asemenea, un antioxidant puternic. Joacă un rol important în funcționarea multor reacții enzimatice. De asemenea, este implicat în sinteza hormonilor precum testosteronul, astfel încât vitaminele pentru bărbați conțin mai mult decât omologul femenine. Compus dintr-o gamă semnificativă de minerale și vitamine, Men's este suplimentul alimentar ideal pentru bărbații care doresc să-și umple rezervele de energie și să-și întărească sistemul imunitar.


Se recomandă să administrați 1 capsulă pe zi (ideal în timpul prânzului).

Producator QNT Belgia

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate