Accesați informațiile despre produs
1 din 1
Trec Nutrition

L-carnitine + green tea 90 capsule

L-carnitine + green tea 90 capsule

Cod furnizor: Cod:33908

Pret comun 239 L
Suma impozitului inclus.

* L-carnitină și ceai verde pentru pierderea în greutate într-un singur produs

L-Carnitina + Ceai Verde este o combinație de carnitină și extract de ceai verde care susțin diverse mecanisme de reducere a grăsimilor. L-carnitina activează arderea grăsimilor în timpul metabolismului energetic aerob. Pentru a-și folosi potențialul, este suficient, de exemplu, să faci o plimbare rapidă și de 40 de minute sau să alergați nu intensiv. Extractul de ceai verde stimulează procesele de termogeneză, adică producerea de căldură, care necesită o cantitate mare de energie. În plus, bioflavonoidele EGCG conținute în în extract de ceai verde, reduce absorbția carbohidraților și a grăsimilor (de aceea L-Carnitina + Ceaiul Verde trebuie consumat înainte de mesele zilnice).


Cui se recomandă acest produs?

L-Carnitina + Ceaiul Verde este un suport pentru activ de a pierde în greutate, în special pentru persoanele cărora le este greu să respecte restricțiile alimentare.

Se recomandă 4 capsule pe zi; În zilele de antrenament: 4 capsule cu 30 de minute înainte de antrenament. În zilele fără antrenament:

2 capsule de două ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese.

Valoarea nutritivă și compoziția

INGREDIENTE ACTIVE  4 capsule*

L-carnitină 600,00 mg

Extract de ceai verde [55% EGCG] 364,00 mg

din care EGCG 200,00 mg

INGREDIENTE: L-carnitină tartrat (41,4%); extract de ceai verde (Camellia sinensis) [55% EGCG]; maltodextrină; învelișul capsulei (gelatină; coloranți - dioxid de titan; oxizi și hidroxizi de fier; albastru patentat V); agent antiaglomerant - saruri de magneziu ale acizilor grasi.

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate